Huislift in Turnhout

Huislift in Turnhout

Huislift in Turnhout

Huislift in Turnhout

Wilt u een Huislift in Turnhout? Bent u slecht ter been, maar wilt u wel graag in uw woning blijven wonen in plaats van verhuizen? De Huislift zou voor u de ideale oplossing zijn!

Duron Installatie is de specialist op het gebied van Huisliften. Een goed voorbeeld is de vacuümlift. Het is de kleinste, voordeligste en veiligste lift van de BeNeLux! De vacuüm Huislift is ook nog eens geruisloos en energiezuinig. Duron Installatie biedt service met passie en toewijding. Al 18 jaar bieden en verzorgen wij vakkundige service aan liften en roltrappen.

De installatie van uw Huislift in Turnhout, ligt bij ons in goede handen. Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Het doel is om u een snelle, vakkundige en betrouwbare service te verlenen.

 

Klein, voordelig en veilig! Huislift in Turnhout

Het unieke ontwerp van de Vacuüm Huislift is een perfecte keuze voor elk retrofit of nieuwbouwproject en zal de waarde van het huis verbeteren, zonder de voetspoor van een traditionele lift te verbruiken. Een Vacuüm lift is ook een prachtig aanzicht in uw bedrijfspand, winkel of hotel. Er kan ook een rolstoelvriendelijke Vacuüm Huislift geplaatst worden. De innovatieve lift heeft geen voorbouwkas, put of machineruimte nodig en kan ongeveer in twee tot drie dagen worden geïnstalleerd. Door gebruik te maken van een vacuümpomp, om gebieden van hogere en lagere atmosferische druk op de cilinderhefweg te genereren, beweegt het toestel vlot tussen de vloeren terwijl veel minder energie gebruikt wordt dan andere liften.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw vacuüm Huislift in Turnhout te plaatsen. De lift kan zowel zelfstandig, tegen een wand of door de vloer worden geplaatst. Vacuüm liften hebben geen liftkabels, katrollen of gewichten en zijn daardoor eenvoudig te onderhouden. Voor schoonmaak en/of onderhoud van uw Huislift in Turnhout kunt u ook bij Duron Installatie terecht.

 

Advies of offerte voor een Huislift in Turnhout?

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte voor een Huislift in Turnhout? Bel dan direct: 0032-497904555 of vul hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor het beantwoorden van al uw vragen.