Mogelijkheden

Referenties

Wij hebben deze Dealemans lift die 3 jaar heeft stil gestaan gerenoveerd en weer een stuk veiliger gemaakt dan hij was in de jaren 40.

Voor zowel onderhoud , reparatie en renovatie kunnen wij u van dienst zijn

Uw kunt bij Duron uw lift of roltrap met, maar ook soms zonder onderhoudscontract onderbrengen. Uw kunt bij Duron uw lift of roltrap met maar ook soms zonder onderhoudscontract onderbrengen.Wij bieden namelijk ook losse onderhoudsbeurten tegen een vooraf afgesproken prijs aan. Het specialisme ligt bij exclusieve, antieke liften en bij merken zoals: Microlift, Bkg, Skg,Maar ook bij de volgende merken hebben wij een ruime mate van ervaring opgebouwd: Thyssen, Kone, Schindler, Otis, Westinghouse, Fiam,Orona, Starlift, Mp lift, Daldoss, Daelemans, Thiery, Jaspar, Expreslift, Hdj, Ebel, Helix, en Pve-vacuumlift. Ons werkgebied in Nederland en België ligt in en rond de steden Rotterdam en Antwerpen.

Maar ook in andere plaatsen kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.Neem u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatie gesprek of prijs offerte.

Renovatie:

Soms is het beter om de belangrijkste en de meest versleten onderdelen van de lift te vervangen. Na ontelbare bewegingen van de lift doen zich vaak gebreken voor zoals:

- Olielekkages
- Speling op lagers en assen
- Versleten hefkabels
- Geluidshinder
- Wij kunnen u daar mee helpen!

Voor een reparatie of storing aan uw lift kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan verder helpen en bespreken wat er mogelijk is.

Nieuwbouw:

Voor het daadwerkelijk plaatsen van een nieuwe lift is Duron zeer selectief. Zo leveren wij onder andere Daldoss Level Microlift, Vacuumlift en Lifestyle lift. Wij kunnen u uiteraard een eerlijk en onafhankelijk advies geven over de vele mogelijkheden omtrent een nieuwe lift. Ook met de nieuwbouw van liften beschikken wij over zeer veelervaringsjaren.Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Lift cleaning & Roltrap cleaning:

Aan een schone omgeving wordt bijna altijd een waardeoordeel gekoppeld, dus ook aan een schone lift en liftschacht. Bij Duron bent u dus ook voor uw”' lift-en roltrap technische cleaning”' aan het goede adres. Wij reinigen vakkundig uw machinekamer, schacht, put en roltraptreden zodat deze weer schoon en werkbaar zijn. Door onze vakkundige reiniging verlaagt u ook het risico op brandgevaar.

Technisch support:

Duron is een bedrijf dat door veel grote liften firma,s word ingezet. Dit is een belangrijke activiteit voor ons en niet meer weg te denken in de liftenbranche. Er is zoal gewerkt voor Allin/Orona Schindler, Stiga, Thyssen, Liftservice nl, DA technics, Els liften, Ltb liften en Otis. Heeft u interesse in onze diensten als servicetechnieker, liftmonteur, servicemonteur neem dan eens contact met ons op.