Referenties

Rotterdams oudste lift

Deze unieke nog in werking zijnde oudste lift van Rotterdam houden wij al jaren nog steeds in dienst. Architect :J.h.Van den Broek, 1937.

VME Carnotstraat Antwerpen

Wij hebben deze lift van 1930 gedeeltelijk gerenoveerd via de risicoanalyse methode KINNEY. Met de kinney methode kunt u meer behouden van u lift dan met de standaard risicoanalyse. Hierbij hebben wij de besturing en alle bedrading vervangen.Wij hebben hier alles aangedaan om dit zo onzichtbaar mogelijk te doen zodat de lift authentiek is gebleven.

Vacuumlift

Nieuw gemonteerde vacuumlift in 's-Gravendeel Holland.
Lift gegevens : 2 stopplaatsen, doorloop kooi, dia 933 mm, 3 meter hefhoogte.

VME Provinciestraat Antwerpen

Wij hebben deze Dealemans lift die 3 jaar heeft stil gestaan gerenoveerd en weer een stuk veiliger gemaakt dan hij was in de jaren 40.

Renovatie Daldoss microlift Antwerpen

Na langdurige stilstand hebben wij deze kleine goederenlift weer op de been geholpen. In deze renovatie was inbegrepen:

- Nieuwe hoofdcontactoren
- Nieuwe liftmotor
- Nieuw remsysteem
- Nieuwe deurcontacten
- Nieuwe geleischoenen

Waar andere firma's stoppen gaat Duron verder

Al meerdere malen hebben wij voor verschillende klanten lang slepende problemen opgelost waarbij hun huidige onderhouds firma de moed al had opgegeven. (zie de lijst van onze tevreden klanten met een opnieuw goed werkende lift.)

V.M.E. Carnotstraat
V.M.E. Jan van Rijswijklaan
V.M.E. Motzartstraar
V.M.E. Belgielei
V.M.E. Van den Nestlei
V.M.E Van Leriusstraat

Vooral elektrische problemen met verdiepingen en deursloten komen vaak voor en worden dan niet of nauwelijks opgelost door de huidige onderhouds firma. Heeft u ook zo'n probleem, leg het ons voor en wij zullen de mogelijkheden met u doornemen om tot een oplossing te komen.

Restaurant FISKEBAR Antwerpen

Wij waren al op zoek naar een liften firma die onze liften wilde gaan onderhouden. En op een zaterdag avond ging de lift stuk. Duron installatie was de enige die direct wilde komen ondanks wij geen contract bij hun hadden. Inmiddels zijn er na een 4tal bezoeken de liften storingsvrij.En dat is de vorige firma niet gelukt in 4 jaar tijd.